Welcome! is hét Hospitality en Travel Label van Securitas en staat garant voor de perfecte bezoekersbeleving. Onze collega’s staan steeds met een glimlach achter de balie, creëren een passend onthaal en een ervaring die naadloos aansluit op de identiteit van onze klanten.

Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan heb jij hét perfecte profiel om deel uit te maken van het Welcome!-team.

"YOUR HOSPITALITY & TRAVEL EXPERIENCE"

SERVICES

Een goede ontvangst kan het verschil maken voor elk bedrijf. Met het Hospitality team van Welcome! zorgen we voor een tot in de puntjes geregelde service en onthaal, afgestemd op het imago dat de klant wenst uit te stralen. Onze collega’s zorgen voor een vlotte communicatie tussen het bedrijf en hun bezoekers. Kortom: jij bent hét visitekaartje van onze klanten.

Zowel aan het onthaal als telefonisch staan onze collega's bezoekers vriendelijk en professioneel te woord. Aanvullend reiken ze badges uit, zorgen ze voor de postverdeling en verrichten ze verschillende administratieve taken.

Ook achter de “Lost and Found”-desk zie je een Welcome!-glimlach schitteren. Voor bagage of voorwerpen die reizigers in het vliegtuig zijn verloren, kunnen ze bij ons een claim indienen. Vervolgens traceren we de verloren voorwerpen en handelen de case snel af dankzij een sterke communicatie met luchthavens, airlines en de klant.

Binnenkort breiden wij onze diensten op Brussels Airport uit en vind je Welcome! ook op de centrale OOG-service desk waar klanten hun oversized-bagage zoals buggy’s, ski’s, surfboards, fietsen, etc. kunnen inchecken of ophalen.